Stanley & Livingstone Boutique Hotel

Sfeervol hotel in Victoria Falls Private Game Reserve

Stanley & Livingstone Boutique Hotel

Boetiekhotel in de 'Garden of Eden'

Het prachtige Stanley and Livingstone Boutique Hotel ligt op steenworp afstand van de spectaculaire Victoria Watervallen in Zimbabwe. Omringd door de ‘Garden of Eden’ van Afrika, Victoria Falls Private Game Reserve, kunt u vanaf het terras van uw suite genieten van de prachtige omgeving. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen tussenstop tijdens uw rondreis, de watervallen wilt bezoeken of wilde dieren wilt spotten, hier bent u aan het juiste adres!

Tips & Tops Stanley & Livingstone Boutique Hotel:

  • Kleinschalig hotel met 16 luxe suites, waarvan twee met verbindingsdeuren, ideaal voor families
  • In het restaurant kunt u genieten van de lokale smaken met een moderne twist
  • Ga met een deskundige gids op zoek naar de zwarte neushoorn, een uiterst zeldzame kans om dit ernstig bedreigde dier in het wild te zien. De opbrengst ervan wordt gebruikt om het gebied rondom de neushoorn zo optimaal mogelijk te beschermen
  • Mogelijkheden om Victoria Falls met een zipline, helikopter of ontspannen tijdens een sunset cruise te bezoeken

Rondreizen door Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Stanley & Livingstone Boutique Hotel

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top