Grootbos Private Nature Reserve

Luxe in harmonie met de natuur

Grootbos Private Nature Reserve

Ecologisch bewuste vijfsterren ervaring

Grootbos Private Nature Reserve is een juweel genesteld in een oud Milkwood bos omgeven door glooiende heuvels en fynbos. Het kijkt uit op Walker Bay met vergezichten over de Atlantische Oceaan en Kaap de Goede Hoop. Hier is de lucht is gevuld met de zoete, bedwelmende geur van bloemen en het zinderende geluid van miljoenen insecten en vogels, onder een hemel die voortdurend van kleur verandert.

Elk van de vrijstaande suites is stijlvol ingericht met luxe hemelbedden, ruime badkamers, een aparte lounge met open haard en een eigen houten dek met een spectaculair panoramisch uitzicht. Van de warme en uitnodigende Garden Lodge tot aan de exclusieve Villa bent u verzekerd van ultiem comfort, luxe en stijl.

Grootbos heeft behalve twee fantastische restaurants een selectie van prachtige plekken voor speciale gelegenheden. Chef-kok Benjamin Conradie zal u keer op keer verrassen met heerlijke gerechten gemaakt met lokale biologische producten begeleid door bekroonde Kaapse wijnen.

Tips & tops van Grootbos Lodges:

  • Er zijn twee soorten lodges, 16 luxe Forest Lodges en 11 Garden Lodges
  • De exclusieve Villa bestaat uit zes elegante suites voor maximaal 12 gasten. Met een eigen privé-gids, kok en butler wordt u op uw wenken bediend
  • Ideale huwelijksreisbestemming
  • Grootbos Private Nature Reserve biedt vele excursies, waaronder bloemensafari's, paardrijtochten, vogelspottochten, duiken in een haaienkooi in Gansbaai en natuurlijk walvissafari's
  • Ook kinderen zullen zich hier niet vervelen! Ze kunnen zwemmen, leren paardrijden, dieren verzorgen, op plantensafari gaan en een lokale school bezoeken
  • Er zijn professionele therapeuten in de twee Spa's aanwezig en een uitgebreid menu aan behandelingen 
  • Met uw verblijf draagt u bij aan Grootbos Foundation die zich sterkt maakt voor het behoud van de biodiversiteit van Grootbos en duurzame ontwikkeling van op natuur gebaseerd levensonderhoud door middel van ecotoerisme, onderzoek, management en onderwijs

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top