Naries Namakwa Retreat

Naries is een prachtig en romantisch verblijfadres verscholen in Namakwaland. Een unieke ervaring in een schitterende omgeving. Zeker wanneer de ‘wild flowers’ in bloei staan en het landschap zich kleurt met oranje, gele en witte bloemen.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Naries Namakwa Retreat

Romantiek in het hart van Namakwaland

Naries Namakwa Retreat is een prachtig en romantisch verblijfadres verscholen aan de rand van de Spektakelberg, gelegen tussen Springbok en Kleinzee, in Namakwaland. Een unieke ervaring in een schitterende omgeving. Zeker wanneer de ‘wild flowers’ in bloei staan en het landschap zich kleurt met oranje, gele en witte bloemen. Het pronkstuk van Naries zijn de Namakwa Mountain Suites; bolvormige huisjes voorzien van alle gemakken en uitzicht over de Spektakelberg. Spektakel was vroeger een kopermijn en het grootste dorp van de regio, nu heeft u hier een voortreffelijk uitzicht over de regio.
Het ontbijt en het diner worden geserveerd in Manor House, het centrale gebouw van Naries waar tevens het zwembad is en waar u kunt genieten van versbereide maaltijden. 

Richtersveld National Park

Richtersveld is een van de vier deelgebieden van Namakwaland. Met een oppervlakte van 40.000 km2 is dit de grootste en de enige bergwoestijn van Zuid-Afrika. Ga mee op excursie om dit onwerkelijke landschap te ontdekken; ruige kliffen, hoge bergtoppen en dramatische landschappen voeren hier de boventoon.

TIPS & TOPS NARIES NAMAKWA RETREAT

  • Bij Naries heeft u de keuze uit drie verschillende accommodatietypes: de Manor House (een kamer in het hoofdgebouw), de Namakwa Suites (bolvormige huisjes met uitzicht over de omgeving) en de Family Cottages (ideaal voor gezinnen, ingericht met een eigen keuken)
  • Kinderen zijn welkom vanaf 11 jaar
  • Verbaas uzelf iedere avond over de waanzinnig mooie sterrenhemel
  • Er is een zwembad aanwezig
  • Maaltijden worden iedere dag vers bereid, er is geen restaurant aanwezig
  • Op zoek naar wat avontuur? Ga mee met de excursie Orange River Rafting. De Oranjerivier is één van de beste plekken om te raften. Uiteraard onder begeleiding, een onvergetelijke ervaring gegarandeerd

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Naries Namakwa Retreat

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top