Ngala Tented Camp

Luxe in een tent tussen het wild
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ngala Tented Camp

Een rustgevende ontsnapping

Het chique en eigentijdse Ngala Tented Camp bevindt zicht tussen dicht bos van inheemse bomen en de zandbedding van de Timbavati rivier, bij Kruger N.P. Het kamp is gebouwd op een verhoogd platform dat ‘s avonds bezaaid wordt met romantische lantaarns. De tenten zijn zeer luxueus ingericht met een eigentijdse stijl en retro decoraties uit de jaren ’60 - ’70. Open het gaasscherm en neem een bad, of een buitendouche, u waant zich in een gigantische groene kamer. Luister naar de geluiden van de wildernis bij het slapen gaan in het grote comfortabele bed. ’s Morgens vogels spotten tijdens een wandeltocht en ‘s avonds een safari met een open 4x4 voertuig op zoek naar de “big five”. Overdag genieten van een welverdiende siësta op het dek of een verfrissende duik in het zwembad terwijl een kudde olifanten voorbij slentert. In de boma, onder een fonkelende sterrenhemel, proeven van de overheerlijke keuken om daarna bij het knetterende kampvuur, met een lekker drankje en spannende verhalen, de onvergetelijke dag afsluiten.

Dit is een plek waar gasten kunnen genieten van de ultieme safari ervaring “avontuur en magie van het oude Afrika”, in de meest mogelijke luxe.

Tips en tops Ngala Tented Camp:

  • 6 zeer luxueuze tenten op houten platform
  • Exclusieve safari's
  • Terras met uitzicht op de rivier
  • En-suite badkamer met groot bad en buitendouche
  • Zwembad vlak aan de oevers van de rivier
  • Heerlijke traditionele keuken met moderne smaken
  • Bush diner bij zonsondergang
  • Safari met een open 4x4 voertuig of te voet
  • Geen contact met de buitenwereld
  • Kinderen +12 jaar welkom

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top