Ngala Treehouse

Ultieme slaap-onder-de-sterren beleving
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ngala Treehouse

Ultieme slaap-onder-de-sterren beleving

Middenin het groene Ngala Private Game Reserve ligt Ngala Treehouse verborgen, afgezonderd van de buitenwereld zonder wifi of kunstlicht. Deze luxueuze boomhut bestaat uit vier verdiepingen met twee slaapgedeeltes. Geniet op het bovendek van hapjes en drankjes bij zonsondergang en slaap onder de Afrikaanse sterrenhemel. Hier bent u verzekerd van een intieme wilderniservaring, volledig off-grid. Where the world can’t find you...

Tips & Tops Ngala Treehouse

  • Ngala Treehouse beschikt over een weerbestendige ruimte met een kingsize bed.
  • Een verhoogd sleep-out platform stelt u in staat om buiten te slapen onder een intrekbaar scherm.
  • Tijdens uw verblijf kunt u gratis Swarovski Optik-verrekijkers gebruiken om wildlife te spotten.
  • Geniet iedere avond van een heerlijk tapas- en picknickdiner.
  • Een nacht in Ngala Treehouse is een wilderniservaring die uw verblijf aanvult in Ngala Tented Camp of Ngala Safari Lodge.

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top