Service na boeking

Het maken van een verre reis vergt de nodige voorbereidingen en daar weten wij alles van. Daarom houdt onze service niet op bij het samenstellen van uw droomreis; ook voor een reisverzekering, vreemde valuta, visum en valet parking bent u bij ons aan het juiste adres.

REISVERZEKERINGEN

Allianz Global Assistance is een vertrouwde specialist op het gebied van hulpverlening en reis- en annuleringsverzekeringen. In tientallen landen is Allianz Global Assistance het synoniem voor goede zorgen. Voor hulp als het nodig is. Voor producten waar klanten behoefte aan hebben. Allianz Global Assistance weet als geen ander wat nodig is om reizen zorgeloos te maken.

Allianz Global Assistance verzekert wereldwijde hulpverlening. Die hulp omvat ook reisverzekeringen plus het nodige advies. En vooral ook hulpverlening ter plekke. Dat kan op de A12 zijn, maar evengoed op een verlaten vlakte ergens in Afrika, Latijns-Amerika of waar dan ook ter wereld.

Bij de voorbereiding van uw reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance bent u voor het verzekeren van uw vakantie of reis aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar u ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering. 

Dit betekent een verzekering van Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar

 • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend

 • Professionele hulpverleners die helpen in de Nederlandse taal

 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse

 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering

 • Mondial Assistance Reisverzekeringen

Neem contact met ons op om u te laten adviseren over een reisverzekering op maat, of ga naar Allianz Global Assistance.

Allianz

 

VREEMDE VALUTA

Wij bieden u graag de mogelijkheid aan om buitenlands geld te bestellen voordat u op reis gaat, via GWK Travelex, dé specialist in vreemde valuta. Met 50 locaties waaronder de grotere NS stations, Schiphol, Eindhoven en Rotterdam Airport, kunt u zelf kiezen waar u de online bestelling ophaalt. Tevens is het mogelijk om online een prepaid creditcard, Cash Passport, te bestellen. Een Cash Passport is in meerdere valuta’s beschikbaar en er kan wereldwijd mee worden betaald.

Voordelen voor u als klant:

 • 0% provisie op de valuta bestelling

 • Beste GWK Travelex wisselkoers

 • Geld ligt op de gewenste datum klaar op een van de 50 GWK vestigingen in Nederland (waaronder Schiphol)

 • Optie tot bestellen koersgarantie (hiermee kunt u de wisselkoers vastleggen om zo - tot het gehele aankoopbedrag - het geld terug te kunnen wisselen voor dezelfde koers)

 • €5,- korting op het bestellen van een prepaid MasterCard (handig voor gebruik bij autohuur)

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Via deze link wordt u doorgeleid naar de website van GWK Travelex, waar u buitenlands geld kunt bestellen en aan kunt geven wanneer en waar het voor u klaargelegd wordt.

 

GWK Travelex

 

VISUM

Voor veel van de bestemmingen van onze reizen heeft u een visum nodig. Ook daar kunnen wij u mee helpen. Klik op deze link en u wordt doorgeleid naar de website van VisumCentrale, waar u in enkele stappen kunt zien of u een visum nodig heeft voor uw bestemming en indien vereist direct een aanvraag kunt doen. 


 

VALET PARKING

Met Valet Parking bent u verzekerd van een goede start van uw reis. Zij zorgen er voor dat uw auto veilig wordt geparkeerd en weer op tijd aan u wordt afgeleverd bij aankomst. Klik op deze link en u wordt doorgeleid naar de pagina van CentralParking. Hier kunt u direct een plek voor uw auto reserveren. 

VACCINATIES

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organistie voor reisvaccinaties aan huis. De deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook 's avonds, in het weekend of op het werk. Klik op deze link en u wordt doorgeleid naar de pagina om een afspraak in te plannen.

sluiten