Service na boeking

Het maken van een verre reis vergt de nodige voorbereidingen en daar weten wij alles van. Daarom houdt onze service niet op bij het samenstellen van uw droomreis; ook voor vreemde valuta, het visum en vaccinaties bent u aan bij ons aan het juiste adres. Comfortabel en ontspannen op reis gaan vinden wij belangrijk en wij reserveren graag uw persoonlijke lounge in het Schiphol Vip Centre of valet parking. Prettige reis! 

GOED VERZEKERD OP REIS GAAN IS NOODZAKELIJK!

Wij adviseren u om goed verzekerd op reis te gaan. Aangezien de regelgeving gewijzigd is mogen wij zelf geen reisverzekering, aanvullende verzekering en/of een annuleringsverzekering meer afsluiten. Wij werken daarom samen met Van Erp Advies, zij kunnen u een passende verzekering aanbieden met dezelfde goede service zoals u die van ons gewend bent. Mocht u hiervan gebruik willen maken dan brengen wij u graag met hen in contact of u kunt zelf vrijblijvend contact opnemen met Van Erp Advies B.V. Telefoon: 0487-591562, e-mail: info@vanerpadvies.nl.De reis- en annuleringsmogelijkheden zijn ook hier te vinden.

VREEMDE VALUTA

Wij bieden u graag de mogelijkheid aan om buitenlands geld te bestellen voordat u op reis gaat, via GWK Travelex, dé specialist in vreemde valuta. Met 50 locaties waaronder de grotere NS stations, Schiphol, Eindhoven en Rotterdam Airport, kunt u zelf kiezen waar u de online bestelling ophaalt. Tevens is het mogelijk om online een prepaid creditcard, Cash Passport, te bestellen. Een Cash Passport is in meerdere valuta’s beschikbaar en er kan wereldwijd mee worden betaald.

Voordelen voor u als klant:

  • 0% provisie op de valuta bestelling
  • Beste GWK Travelex wisselkoers
  • Geld ligt op de gewenste datum klaar op een van de 50 GWK vestigingen in Nederland (waaronder Schiphol)
  • Optie tot bestellen koersgarantie (hiermee kunt u de wisselkoers vastleggen om zo – tot het gehele aankoopbedrag – het geld terug te kunnen wisselen voor dezelfde koers)
  • €5,- korting op het bestellen van een prepaid MasterCard (handig voor gebruik bij autohuur)

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Via deze link wordt u doorgeleid naar de website van GWK Travelex, waar u buitenlands geld kunt bestellen en aan kunt geven wanneer en waar het voor u klaargelegd wordt.


VISUM

Voor veel van de bestemmingen van onze reizen heeft u een visum nodig. Ook daar kunnen wij u mee helpen. Klik op deze link en u wordt doorgeleid naar de website van VisumCentrale, waar u in enkele stappen kunt zien of u een visum nodig heeft voor uw bestemming en indien vereist direct een aanvraag kunt doen.


VALET PARKING

Met Valet Parking bent u verzekerd van een goede start van uw reis. Zij zorgen er voor dat uw auto veilig wordt geparkeerd en weer op tijd aan u wordt afgeleverd bij aankomst. Klik op deze link en u wordt doorgeleid naar de pagina van CentralParking. Hier kunt u direct een plek voor uw auto reserveren.

VACCINATIES

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. De deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ’s avonds, in het weekend of op het werk. Klik op deze link en u wordt doorgeleid naar de pagina om een afspraak in te plannen.

SCHIPHOL VIP CENTRE

In samenwerking met Schiphol VIP service bieden wij u de meest exclusieve manier van reizen via Amsterdam Schiphol Airport. Start uw reis ontspannen en uitgerust vanuit het stijlvolle en zeer exclusieve vernieuwde Schiphol VIP centre. U kunt gebruik maken van de service ongeacht met welke maatschappij u reist. Doordat het VIP centre gescheiden is van de terminal gaat alle hectiek langs u heen. Vanaf het moment van aankomst totdat u weer in het vliegtuig stapt geniet u van een optimale persoonlijke dienstverlening.

Neem even afstand van de dagelijkse drukte in door Nederlandse topdesigners ingerichte lounges die uiteraard van alle gemakken zijn voorzien. Ondertussen worden u alle praktische zaken uit handen genomen en geniet u van persoonlijke service, privacy en rust. U kunt ontspannen of werken en gebruik maken van een prima aanbod van smakelijke gerechten en dranken. Wanneer het tijd is om aan boord te gaan, wordt u per luxe auto tot aan het vliegtuig gebracht en hoeft u niet in de rij te staan. Een beter begin van uw reis kunnen wij ons niet voorstellen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Schiphol Vip Centre, Amsterdam
Credits: Marcel Wanders

Op reis met Untamed Travelling

Wij verzorgen uw verre reis graag tot in de puntjes. Daarom bent u ook voor het afsluiten van uw reis- en annuleringsverzekering, het bestellen van vreemde valuta en aanvragen van een visum bij ons in juiste handen. Wilt u eerst advies over een van deze onderwerpen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.