Antigua

Honderden beschutte baaien en koloniale charme

Antigua

Honderden beschutte baaien en koloniale charme

Antigua reizen

Ontelbare stranden en watersportparadijs

De gegolfde kusten van Antigua herbergen honderden perfecte kleine baaien die worden omspoeld door verleidelijk emailblauw water. Dit zonovergoten eiland in de Caribische Zee biedt u ontelbare paradijselijke stranden, van hagelwit tot roze waar u naar hartenlust kunt snorkelen, duiken, kajakken of zeilen of natuurlijk ook gewoon heerlijk ontspannen.

Rijk cultureel erfgoed

Antigua heeft een rijk cultureel erfgoed dat diep geworteld is in een mix van Afrikaans erfgoed vermengd met de invloed van het kolonialisme, die samen een levendige en interessante cultuur hebben ontwikkeld. Wandel langs pastelkleurige gebouwen, bezoek historische forten en scheepswerven, proef de lokale rum, de typische smakelijke gerechten terwijl u overal met een brede glimlach wordt ontvangen.

Laid back eiland

Of u nu kiest voor een relaxed strandverblijf, gaat voor cultuur of prachtige landschappen, Antigua barst van de avontuurlijke mogelijkheden voor verkenning, in een laid back eiland sfeer!

Rondreizen Antigua

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Antigua

Top accommodaties in Antigua

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen