Nederland & België

Combineer een stadsbezoek met een ervaring in de natuur

Nederland & België

Combineer een stadsbezoek met een ervaring in de natuur

Nederland & België reizen

Nederland

Reis door Nederland en word verrast door het kleine land aan de Noordzee. Met een rijke historie die nog goed zichtbaar is in veel binnensteden is Nederland doorspekt met cultureel erfgoed.

Ga op zoek naar de werken van wereldberoemde schilders als Rembrandt en Van Gogh in de musea van Amsterdam, bezoek het statige Den Haag waar de regering zetelt of wandel door de oudste botanische tuinen in Leiden.

Kiest u liever voor de natuur? Ook dan biedt Nederland legio mogelijkheden. Kilometers lange zandstranden en duingebieden vormen de natuurlijke bescherming aan de kustlijn, heuvels en uitgestrekte bossen zijn er voornamelijk in de zuidelijk helft, terwijl het Noorden gekenmerkt wordt door vele plassen en meren. Ontdek Nationaal Park de Hoge Veluwe samen met een gids, vaar door de Biesbosch, dwaal door het Limburgse heuvellandschap of stap op de boot naar een van de Waddeneilanden.

In Nederland maakt u een perfecte mix tussen natuur en stad.

België

Een bezoek aan België kenmerkt zich door gastronomische hoogstandjes, eeuwenoude binnensteden, natuurpracht in de Ardennen en gastvrijheid.

Historische steden als Antwerpen, Brugge, Gent en Brussel kennen een rijke geschiedenis die goed zichtbaar is in het straatbeeld. Laat u rondleiden door een gids en ervaar hoe het was om te leven in vroegere tijden om daarna neer te strijken in een van de vele restaurants en u tegoed te doen aan heerlijke gerechten, diverse soorten bier en mooie wijnen.

Ook buiten de grote steden is België aantrekkelijk om te bezoeken. Daag uzelf uit in de Ardennen en klim, mountainbike of wandel door dit ruige gebied. Duik in de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog in het Flanders Field Museum in Ieper of sta op het slagveld van Waterloo.

België is verrassend veelzijdig.

Vraag ons naar de mogelijkheden en wij vertellen u graag meer.

Rondreizen Nederland & België

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Top accommodaties in Nederland & België

Untamed Travelling