Prana Lodge

Een 5-sterren ervaring aan 21 km ongerept strand

Prana Lodge

Een 5-sterren ervaring aan 21 km ongerept strand

Prana Lodge

Gelegen aan 21 kilometer ongerept strand

Prana Lodge, een vijf-sterren luxe toevluchtsoord gelegen aan de Wild Coast, bevindt zich direct aan 21 kilometer lang ongerept privé strand in duinbossen en omgeven door de helderblauwe Indische Oceaan. De zeven open suites zijn mooi en luxueus ingericht met aandacht voor detail door het gebruik van unieke voorwerpen van beroemde Zuid-Afrikaanse kunstenaars, Perzische tapijten en luxe beddengoed. Zes luxe suites liggen discreet in de inheemse tuin met eigen terras en zwembad. De Forest Suite is verhoogd met uitzicht over het duin bos. Verwen uw lichaam in het wellness centrum of kom tot rust tijdens een yoga sessie. Een verfrissende duik nemen in het zwembad of neem deel aan andere activiteiten zoals golven op de beroemde East London Golf Course, paardrijden in de branding, wandelen door inheemse bush of op het verlaten strand, kanotochten, surfen of culturele excursies. Het Chintsa gebied is door de overvloed aan vogels een waar paradijs voor vogelspotters.

Proef van de culinaire meesterwerken met Afrikaanse, Aziatische en Franse invloeden, gecreëerd door de gerenommeerde chef-kok of van de lokale oesters op het strand met een lekker glas champagne terwijl de zon aan de horizon rood wegzinkt in de oceaan. Wat u ook vraagt, dit is de bestemming die zowat aan al uw wensen beantwoord.

Tips en tops Prana Lodge:

  • 7 exclusieve suites met privé tuin en plonsbad
  • Kingsize bed en fijn linnen
  • En-suite badkamer met bad, douche en buitendouche
  • Zwembad, spa en wellness centrum, yoga en meditatie
  • Paardrijden, golven, tennis, wandelen, surfen
  • Vissen en vogel spotten
  • Heerlijke keuken met klasse wijnen
  • 40 minuten van East Londen Luchthaven
  • Kinderen welkom van 16 jaar en ouder

Rondreizen Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Prana Lodge

Prana Lodge,Zuid-Afrika,Diamond Villa slaapkamer
Prana Lodge,Zuid-Afrika,Diamond Villa badkamer
Prana Lodge,Zuid-Afrika,Diamond Villa terras
Prana Lodge,Zuid-Afrika,zeevruchten