The Wild Coast

De Wild Coast in Zuid-Afrika is een ongerept kustgebied, ten noorden van East London. Verlaten stranden, beschutte baaien, woeste oceaan. U vindt hier pure wildernis met prachtige wandelpaden…

The Wild Coast

Ongerept kust in Zuid-Afrika

The Wild Coast, ook wel bekend als de Transkei, is een 250km lange kuststrook ten noorden van East London met ruige kliffen en brandingen, beschutte baaien en ongerepte stranden. Bij een selfdrive door deze woeste charme rijdt u door het vroegere thuisland van de Xhosa. Glooiende groene heuvels bezaaid met felgekleurde rondavels tonen een glimp van een authentieke cultuur ver verwijderd van het moderne Zuid-Afrikaanse leven! De regio is een ideale bestemming voor zowel rustzoekers als actieve reizigers. De Wild Coast staat bekend om zijn verlaten stranden en prachtige wandeltochten. Maak ook kennis met de vele legendes rond de geologische formatie “The hole in the wall”.

Geboorteplaats Nelson Mandela

Gefascineerd door Nelson Mandela? Breng dan zeker een bezoek aan het geboortedorp Mthata en laat u informeren over het leven van deze legendarische man.

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR The Wild Coast

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top