The Oyster Box

Koloniaal hotel direct aan het strand

The Oyster Box

Koloniaal hotel direct aan het strand

The Oyster Box

Heerlijk hotel aan zee

Oysterbox Hotel, de trots van badplaats Umhlanga, ligt direct aan het strand met prachtig uitzicht over de machtige Indische Oceaan. Het hotel is bekend om zijn koloniale charme en nostalgie van een vervlogen tijdperk maar met modern comfort en faciliteiten, onberispelijke service, Zuid-Afrikaanse gastvrijheid en prachtige tuinen. Door de muurschilderingen en het gebruik van mooie tegels en antieke meubelen stralen de kamers een koloniale sfeer uit.

Hotel direct aan het strand

Geniet op het strand, nippend van een drankje terwijl het kabbelende water zachtjes uw voeten overspoelt. Trek erop uit in de Drakensbergen, ontdek historische slagvelden, breng een bezoek aan het bruisende Durban met al zijn bezienswaardigheden en stranden en maak een helikoptervlucht langs de adembenemende kustlijn. Ontspan in de namiddag met een boek bij een traditionele “high tea” in de Palm Court, gevolgd door een overheerlijke cocktail terwijl de zon aan de horizon wegzinkt in de oceaan. Geniet ‘s avonds van de smaakvolle, etnisch geïnspireerde menu’s in het restaurant Ocean Terrace. Beleef een overvloed aan onvergetelijke momenten, Where the world can't find you...

Tips en tops Oysterbox Hotel:

  • 86 luxe kamers en vier tuinvilla’s; de villa’s hebben een eigen terras met zwembad
  • Dagelijks vers fruit en verse bloemen op de kamer
  • Neem een duik in het kristalhelder oceaanwater of in één van de twee openlucht zwembaden
  • Onderga een weldadige behandeling in de goed uitgeruste spa
  • Kleine intieme bioscoop
  • Gratis parkeren
  • Luchthaven shuttle
  • Rolstoel toegankelijk
  • Kinderen welkom, kinderopvang beschikbaar

Rondreizen Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s The Oyster Box

The Oyster Box, Zuid-Afrika
The Oyster Box, Zuid-Afrika
The Oyster Box, Zuid-Afrika
The Oyster Box, Zuid-Afrika
The Oyster Box, Zuid-Afrika
The Oyster Box, Zuid-Afrika