Ocean Endeavour

Het comfortabele, 9-deks cruiseschip de Ocean Endeavour heeft de zeeën rond de polen al vele malen bedwongen. Vanaf dit stoere schip kunt u deelnemen aan diverse sportieve excursies.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ocean Endeavour

Cruiseschip voor expedities in poolgebieden

De Ocean Endeavour is een zeer comfortabel, 9-deks cruiseschip, dat geheel is aangepast voor expedities in de poolgebieden, waar ijsschotsen en ijsbergen voorkomen. De bovenste zes dekken zijn toegankelijk voor passagiers. Hier vindt u alle voorzieningen waar u tijdens de cruise gebruik van kunt maken, waaronder een groot observatiedek. Ook vanuit de lounges heeft u een panoramisch uitzicht over de omgeving.

De hutten en suites zijn comfortabel en praktisch ingericht, en via het interne TV-circuit wordt u op de hoogte gehouden van activiteiten op het schip, de planning voor maaltijden en andere praktische informatie. Ook kan er ineens een mededeling door de luidspreker klinken als er walvissen of andere bijzondere dieren te zien zijn. U hoeft dus niets te missen, ook als u even de rust van uw hut of suite opzoekt.

De ervaren, gepassioneerde leden van het expeditieteam onderhouden intensief contact met u. Zij informeren u over de route, de weersverwachting en de diverse activiteiten. Daarnaast verzorgen zij boeiende lezingen over allerlei thema’s met betrekking tot het antarctisch gebied, en zij begeleiden alle activiteiten buiten boord op zeer professionele wijze. Meerdere zodiacs zijn beschikbaar voor de excursies, maar de Ocean Endeavour beschikt tevens over kajaks, speciale slaapzakken en tenten voor een overnachting in de sneeuw, langlaufski’s en sneeuwschoenen. Let op: de opties voor sportieve activiteiten verschillen per vertrekdatum, en het aantal deelnemers per activiteit is beperkt. Informeer daarom tijdig naar de mogelijkheden, en geef uw interesse aan bij boeking.

TIPS & TOPS OCEAN ENDEAVOUR:

 • De Ocean Endeavour biedt plaats aan 199 passagiers en 124 bemanning en expeditieteamleden.
 • Er zijn hutten en suites – verdeeld over vier dekken – in 13 verschillende klassen. De oppervlakte varieert van 9-30 m2. Alle cabins en suites zijn voorzien van een badkamer met douche, de suites hebben bovendien een bad.
 • Alle hutten en suites zijn voorzien van een kluis, badjassen, föhn, vanity producten en 220V stopcontacten. De temperatuur van hutten en suites kan individueel worden ingesteld.
 • De Ocean Endeavour beschikt over verschillende uitrustingen voor sportieve activiteiten, waarbij u de prachtige omgeving nog intenser kunt ervaren. De opties wisselen per vertrekdatum!
 • In het Polaris restaurant kunt u terecht voor alle maaltijden. De tijden voor elke maaltijd worden dagelijks bepaald aan de hand van de route en de geplande activiteiten.
 • In de namiddag worden patisserie en snacks geserveerd. Ook tijdens de cocktail worden warme en koude snacks geserveerd.
 • De dekken 4, 5 en 6 zijn bereikbaar per lift. De meeste faciliteiten bevinden zich op het vijfde en zesde dek.
 • Tot de vele faciliteiten behoren een winkel, bibliotheek, fitnessruimte en spa/wellnessruimte voor onder meer yoga, een stilteruimte, een verwarmd openluchtzwembad en een ondiep kinderbad. U kunt gebruik maken van de laundry service.
 • In verschillende lounges en in de bar kunt u terecht voor verse vruchtensappen, smoothies en diverse dranken. Sommige lounges worden tevens gebruikt voor thematische lezingen en briefings.
 • Twee sauna’s (voor mannen en vrouwen apart) bieden direct toegang tot een dek, zodat u kunt afkoelen in de frisse poollucht.
 • In de kliniek is een engelstalige arts aanwezig, deze is 24/24 bereikbaar. De apotheek heeft een beperkte voorraad met de meest gangbare medicijnen.
 • Telefoneren en gebruik van internet is mogelijk door middel van een pre-paid PIN-kaart. Internetverbinding kan niet altijd worden gegarandeerd, en de verbinding is trager dan u thuis gewend bent.
 • Roken is uitsluitend toegestaan in de rokerszone aan dek.

Rondreizen door

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top