Taj Tashi

Uitzicht in de hoofdstad

Taj Tashi

Hotel in het centrum van Thimpu

Midden in hoofdstad Thimphu ligt Taj Tashi. Pas bij binnenkomst valt op dat dit hotel een combinatie is van de traditionele Dzongs en moderne architectuur. Van buiten oogt Taj Tashi als een oud Bhutaans paleis met gouden accenten en traditioneel houtsnijwerk langs ramen en kozijnen. Ook in de kamers komt dit traditionele houtsnijwerk terug, maar de inrichting is modern.

Gasten hebben keus uit een groot aantal verblijven. Van Deluxe Rooms met uitzicht op de naaldboombossen tot de suites op de bovenste verdieping met een panorama uitzicht over de vallei. Ook vanaf het dakterras is uitzicht gegarandeerd. Er staan lounge stoelen klaar zodat u hier in alle rust van kunt genieten. Met dit uitzicht zou u bijna vergeten dat Taj Tashi is gelegen in de hoofdstad en dus overal dichtbij. De weekendmarkt van Thimphu is op loopafstand en vindt er een festival plaats dan staat u er midden in. Maar op de achtergrond blijven de toppen van de Himalaya altijd zichtbaar.

Tips & tops van Taj Tashi:

 • Taj Tashi heeft 66 kamers en suites
 • Jiva Spa heeft Bhutaanse hot stone baden en richt zich op lichamelijk, geestelijk en spiritueel evenwicht: een holistische benadering gebaseerd op oude Indiase wellness wijsheden
 • Bar, restaurant en tea-lounge hebben allemaal een eigen thema geïnspireerd op boeddhistische wijsheden
 • Deluxe-Rooms zijn er ook met sit-out, een balkon met zithoekje, waar u kunt genieten van het uitzicht op de groene heuvels van de vallei
 • Vanaf een met kaarsen verlicht dakterras ziet u hoe de wolken door de vallei trekken
 • In het restaurant wacht een mix van de Bhutaanse, Tibetaanse en Europese keuken
 • De kok raadt u aan Bhutan's populaire gerecht Ema Datshi te proeven, hoofdingrediënten zijn kaas en groene pepers
 • In het ruime Thongsel restaurant heeft u wat meer privacy tijdens het dineren. In het kleinere Chig Ja Gye staan de tafels dichter op elkaar, de inrichting is hier wel typisch Bhutaans
 • Op het terras voor de buitenbar vinden culturele shows plaats
 • Het hotel heeft een verwarmd binnenzwembad en een fitnesscentrum
 • Voor golfliefhebbers: naast het hotel ligt een golfbaan

Rondreizen door Bhutan

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top