Het Kardemom gebergte

Onontgonnen tropische jungle vol onbekend wild.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Het Kardemom gebergte

Onontgonnen tropische jungle vol onbekend wild

Deze bergketen ten noordoosten van Phnom Penh is een van de grootste en nog grotendeels onontgonnen bossen in Zuidoost-Azië. Het vochtige klimaat en de ongerepte natuur van de rotsachtige berghellingen heeft een rijke verscheidenheid aan wilde dieren voortgebracht waarvan een deel zelfs nog niet eens in kaart gebracht is. Het dichte tropische regenwoud is het thuis van panters, tijgers, wilde honden, Maleise beren, Irrawaddy dolfijnen, Siamese krokodillen en naar alle waarschijnlijkheid de grootste populatie Aziatische olifanten van Indochina. Dat, en een ongelooflijk rijk vogelleven met ten minste 450 verschillende soorten, maakt het Kardemom gebergte een absolute must voor avontuurlijke natuurliefhebbers als onderdeel van een reis door Cambodja.

Rondreizen door Cambodja

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Het Kardemom gebergte

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top