Jaagir Lodge

Bij de Jaagir Lodge maakt u wandelingen en safari's in Dudwha National Park met kans op spotten tijgers, luipaarden en neushoorns.

Jaagir Lodge

Bij de Jaagir Lodge maakt u wandelingen en safari's in Dudwha National Park met kans op spotten tijgers, luipaarden en neushoorns.

Jaagir Lodge

Away from it all

Op avontuur bij de Jaagir Lodge: spot de zeldzame eenhoornige Indiase neushoorn in Dudhwa National Park, een paradijs voor natuurliefhebbers. Maar ook leven er neushoorns, tijgers, luipaarden, moerasherten en lippenberen in dit park alsmede verschillende soorten vogels zoals ooievaars en ijsvogels. Er worden tal van activiteiten georganiseerd in en rondom de lodge. Wandelingen over een van de vele uitgestippelde wandelpaden met desgewenst een gids die u meeneemt naar de beste plekken om vogels te spotten. Of bezoek het Tharu volk en kennismaken met hun oude tradities, gebruiken en kunst.
Uw verblijf is wat u van een echte safari lodge kunt verwachten; open, ruim en comfortabel, zodat u in alle rust kunt nagenieten van de safari’s en wandelingen in Dudwha National Park.

TIPS & TOPS JAAGIR LODGE:

  • De lodge is geopend van half december tot half juni. Vraag ons naar de exacte data
  • Bijzondere safari’s op zoek naar de ‘big cats’ zoals de luipaard en tijger of neushoorns, vogels spotten en wandelen door de prachtige natuur vullen uw dag bij de Jaagir Lodge
  • Voor meer comfort en privacy boekt u een van de twee Luxury Villa’s van de Jaagir Lodge
  • De ingrediënten van de maaltijden komen rechtstreeks uit de eigen organische tuin, 100% natuurlijk!
  • De masterchef leert u graag de fijne kneepjes van het vak
  • Absolute top-service van het personeel
  • Combineer uw verblijf in Jaagir Lodge met één van de andere accommodaties van The Ultimate Travelling Camp zoals bijvoorbeeld Chamba Camp Diksit of Chamba Camp Thiksey in Ladakh
NB. Jaagir Lodge is een van de accommodaties van The Ultimate Travelling Camp waar u overnacht in luxe canvastenten voorzien van alle gemakken op de mooiste locaties van India. Klik hier voor meer informatie over deze tentenkampen.

Rondreizen India

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Jaagir Lodge