Chamba Camp Thiksey
Share

The Ultimate Travelling Camp

'Once in a lifetime experience'

De vier mobiele tentenkampen van The Ultimate Travelling Camp bieden u een zeer bijzondere ervaring in India. De locaties zijn met zorg gekozen; omringd door majestueuze bergen, woestijnen, jungle of dramatische landschappen, en u verblijft in luxe canvas tenten voorzien van alle gemakken. Een echte ‘Once in a lifetime experience’.

De mobiele tentenkampen van The Ultimate Travelling Camp

Welk kamp u ook kiest, u verblijft in ruime luxe canvas tenten, compleet ingericht met onder meer leren meubels, tweepersoonsbed, eigen badkamer en een ruim terras met een 360-graden uitzicht over de schitterende omgeving.

Chamba Camp Thiksey – Ladakh
Ladakh wordt gekenmerkt door bergen met besneeuwde bergtoppen, witte woestijnen, blauwe meren en tropische valleien. Het Chamba Camp is prachtig gelegen tussen de Kunlun Mountains en de Himalayas. Adembenemende uitzichten gegarandeerd! 

Chamba Camp Diskit - Ladakh
Vanaf juni staat de Nubra vallei in bloei. Hierdoor geniet u bij Chamba Camp Diksit van een landschap met meanderende rivieren en zandduinen omringd door majestueuze bergen. 

Kohimba Camp Nagaland
Gelegen in het gebied van de Seven Sisters; de zeven staten in het noordoosten van India met glooiende heuvels en groene regenwouden.

Kishkinda Camp, Hampi
Intiem en exclusief kamp in Hampi, op de plek van de oude keizerlijke stad Vijayanagara dat vroeger een van de grootste, rijkste en machtigste keizerrijken was van India. De omgeving kenmerkt zich door gigantische rotsen en ruines. Beste reistijd december - april.

Naast deze mobiele tentenkampen behoort ook de Jaagir Lodge in Dudhwa (Ladakh regio) tot de bijzondere overnachtingsplaatsen van The Ultimate Travelling Camp.

TIPS & TOPS THE ULTIMATE TRAVELLING CAMP

  • 'Glamping' op haar best; stuk voor stuk verblijft u in stijlvolle mobiele tentenkampen met luxe, compleet ingerichte tenten
  • Welk kamp u ook kiest, overal wordt u met open armen ontvangen en geniet u van een service van top-niveau
  • Vanwege de weersomstandigheden is ieder kamp slechts een aantal maanden per jaar geopend. Uitzondering is Kohima Camp Nagaland die uitsluitend open is tijdens het Hornbill Festival (1 december t/m 10 december)
  • Het Hornbill Festival is het belangrijkste festival voor India. Alle 16 stammen van Nagaland, in het noordoosten van India, vertonen hun dans- en toneelkunsten en bereiden traditionele gerechten. U bent van harte welkom, de trotse mensen geven u graag een inkijkje in hun leven

Foto's

Chamba Camp Thiksey
Chamba Camp Thiksey
Chamba Camp Thiksey
Chamba Camp Diskit
Chamba Camp Diskit
Chamba Camp Diskit
Kohimba Camp Nagaland
Kohimba Camp Nagaland
Hornbill Festival - Nagaland
Kishkinda Camp, Hampi
Virupaksha Temple, omgeving Hampi
Kishkinda Camp, oude stad Vijayanagar
sluiten