"Onze reis naar India is er eentje die we zeker zullen koesteren!"

Daniel en Janique

India

In oktober 2023 maakten Daniel en Janique een onvergetelijke rondreis van bijna een maand door India naar onder andere Delhi, Rajasthan en nationale parken als Bharatpur, Satpura, Pench, Kanha en Bandhavgarh.

Onze reis naar India is er eentje die we zeker zullen koesteren. We hebben een mooie tijd gehad en we hebben op onze laatste safari (de laatste dag van onze reis), een tijger kunnen bewonderen zonder maar enige andere jeep in de buurt! Dat was een klein uurtje vóór het sluiten van de Tala Gate in Bandhavgarh. We hebben dan ook talloze foto's van tijgers kunnen nemen.

De plaatsen die ons het meest zullen bijblijven zijn ons verblijf in Mela Kothi (Reni Pani), Kanha (Earth Lodge), Garh Himmat Singh, omwille van de eenvoud van het verblijf (vooral de douche) en een gezellig diner op de binnenplaats met gezellige mensen, Chambal Valley en Ratan Vilas in Jodhpur, zonder de kooksessie te vergeten bij Deolia in Jaipur, het verblijf in Udaipur, Agra...Bij de bootsafari op de Chambal, hebben wij een luipaard gespot, de eerste sinds 15 jaar volgens Bachchu onze gids ter plaatse.

Dit en nog zóveel meer, plus de anekdotes over de (moeilijk te verstaan) Engelse taal aan tafel, en de slappe lachbuien als gevolg...(Lost in Translation)


Er zijn weinig of geen negatieve punten te noemen. Er is altijd wel iets dat misloopt, maar er werd snel iets op gevonden. Dit was het, misschien heb ik wel hier en daar iets vergeten te vernoemen bij een onvergetelijke reis, rijk aan ervaringen.

Dank u Tryntsje! Daniel en Janique

Ervaar net als Daniel en Janique reizen met Untamed