Actief Indonesië

Hiken, fietsen, duiken of surfen in Indonesië

Actief Indonesië

Hiken, fietsen, duiken of surfen in Indonesië

Actief Indonesië

HIKEN, FIETSEN, DUIKEN EN SURFEN

Verruil de auto voor de fiets, wandel door de groene rijstvelden, ga met een ranger de ondoordringbare jungle in of beklim oppermachtige vulkanen. Wist u dat u de Mentawai eilanden en Uluwatu bekend staan als de beste surfspots ter wereld en dat bij Sulawesi en Raja Ampat schitterende duiklocaties zijn?

BUNAKEN NATIONAL PARK

Een van die duiklocaties is het Bunaken National Park in het noorden van Sulawesi. Voor zowel beginners als professionals én snorkelaars is er waanzinnig veel te zien. In het park leven duizenden vissen, kleurrijke sponsen, vierhonderd soorten koraal, verschillende soorten krabben, kreeften en weekdieren, prachtig versierde koraalvissen en reuzenzeeschildpadden. Bijzonder is de verticale klif van koraal die op vijf meter diepte begint en op sommige plekken doorloopt tot wel vijftig meter. Ook kunt u duiken naar wrakstukken van vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog.

Rondreizen Indonesië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Actief Indonesië

Inspiratie reizen voor Actief Indonesië