Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Actief Indonesië

HIKEN, FIETSEN, DUIKEN EN SURFEN

Verruil de auto voor de fiets, wandel door de groene rijstvelden, ga met een ranger de ondoordringbare jungle in of beklim oppermachtige vulkanen. Wist u dat u de Mentawai eilanden en Uluwatu bekend staan als de beste surfspots ter wereld en dat bij Sulawesi en Raja Ampat schitterende duiklocaties zijn?

BUNAKEN NATIONAL PARK

Een van die duiklocaties is het Bunaken National Park in het noorden van Sulawesi. Voor zowel beginners als professionals én snorkelaars is er waanzinnig veel te zien. In het park leven duizenden vissen, kleurrijke sponsen, vierhonderd soorten koraal, verschillende soorten krabben, kreeften en weekdieren, prachtig versierde koraalvissen en reuzenzeeschildpadden. Bijzonder is de verticale klif van koraal die op vijf meter diepte begint en op sommige plekken doorloopt tot wel vijftig meter. Ook kunt u duiken naar wrakstukken van vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog.

Rondreizen door Indonesië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Actief Indonesië

Stranden van Indonesië

Indonesië heeft populaire stranden, maar zeer zeker ook verrassend mooie afgelegen baaien

Capella Ubud

Luxueuze tenten temidden het groene hart van Bali

INSPIRATIE VOOR Actief Indonesië

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top