Nihi Sumba

Uniek ontworpen villa’s omringd door weelderig groen, gelegen op het ongerepte eiland Sumba

Nihi Sumba

Ultieme luxe & vrijheid in Sumba

Een verblijf in Nihi Sumba is geen ontsnapping aan het dagelijks leven, het is de terugkeer naar een onbezorgd leven. Een unieke plek waar u verbinding maakt met iets groters dan uzelf, waar luxe samenkomt met ultieme vrijheid. Hoog boven de grond, verscholen onder weelderig groen of direct aan de diepblauwe Indische Oceaan. De luxueuze villa’s zijn meer dan alleen een slaapplek, zij versterken uw ongeëvenaarde eilandbeleving. Sta open voor unieke prikkelingen en ontdek een nieuwe manier van leven, Where the world can’t find you…

Tips & Tops Nihi Sumba:

  • 28 uniek ontworpen villa’s met privé zwembad, gelegen op het ongerepte eiland Sumba, Indonesië.
  • Surf op de meest begeerde privégolf ter wereld, zwem met paarden bij zonsondergang of laat zeeschildpadden in de oceaan los, een greep uit de talloze activiteiten.
  • Laat u verwennen met een bekroonde NihiOka spa-safari.
  • Geniet van heerlijke gerechten, gemaakt met producten uit eigen biologische tuin en verse vis die dagelijks aan de kust gevangen wordt.

Rondreizen door Indonesië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top