Bruno Cazarini
Share

Indonesië reizen

VEELZIJDIG, VERRASSEND EN PUUR NATUUR

Vulkanen domineren het landschap en maken Indonesië een van de vruchtbaarste landen op aarde. Er is een enorme biodiversiteit en in de nationale parken leven onder meer orang-oetans, gigantische varanen, tarsiers, kuifmakaken, neushoorns en olifanten. Door koloniale overheersingen van Portugezen, Nederlanders, Britten, Indiërs en Japanners heeft het land veel tradities en culturele bezienswaardigheden.
U kunt toeschouwer zijn bij een begrafenisritueel van de Toraja’s, bij een magisch ritueel van de Batak of bij offerrituelen op Bali. Bewonder de typische bouwstijl van de Minangkabau, bezoek eeuwenoude tempelcomplexen, eer de godin van het rijstveld op het Gandrun festival, beklim machtige vulkanen en dwaal door dichtbegroeide jungle. Of ga voor een wandeling door diepgroene rijstvelden, een kookworkshop of een workshop batik.
Sluit uw reis af aan de oogverblindende stranden van Raja Ampat, Sulawesi of de Gili Eilanden; er zijn talloze onontdekte plekjes waar wij u graag naar toe brengen.

Inspiratie voor Indonesië

Beleef Indonesië met Untamed

Yogyakarta

Ontdek Yogyakarta met vele kunstnijverheden en culturele rijkdommen zoals het Kraton, Borobudur en Prambanan

Meer informatie

Top accommodaties in Indonesië

Bekijk hier meer accommodaties in Indonesië

Reismogelijkheden:

sluiten