Het regenwoud van Nam Kat Yola Pa

U komt weinig mensen tegen tijdens een trekking door het beschermde regenwoud van Nam Kat Yola Pa. Het is hier puur en ongerept.

Het regenwoud van Nam Kat Yola Pa

Jungle in duizend kleuren groen 

Als de ochtendmist optrekt, veranderen grijs en pastel in duizend kleuren groen. Het woud drupt, de bodem is altijd vochtig en mossig. Op een helling vinden uw voeten houvast aan boomwortels die aan de oppervlakte liggen. Ondertussen zingt, tikt en ruist het regenwoud onafgebroken. Talrijke vogels laten hun lied horen, eekhoorns schieten schichtig weg naar de achterkant van een boomstam. Heeft u de apen al gezien? Tijdens de wandeling lukt het niet altijd om met droge voeten de overkant van een beek te bereiken. Aan de voet van een waterval is een goede plek voor de lunch. De schoenen kunnen even uit, het is zalig om het zout van de huid te spoelen met het zuivere water uit de beek. Om u heen het woud, niets dan het woud.

ECOPROJECTEN

In recente jaren zijn prachtige ecoprojecten gestart in het beschermde regenwoud van Nam Kat Yola Pa. De infrastructuur wordt uitgebreid, onder meer met canopy walks, ziplining, maar vooral meer wandelpaden. Zo kunt u alle aspecten van het woud zien en beleven: in de schaduw van de dichte jungle, en met sferische vergezichten vanaf de top van een berg.

Rondreizen door Laos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Het regenwoud van Nam Kat Yola Pa

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top