Nam Et-Phou Louey

In dit beschermde natuurgebied komt de zeldzame tijger voor. Tijdens een spannende nachtsafari gaat u op zoek naar wildleven.

Nam Et-Phou Louey

Een van de best bewaarde natuurgebieden van Laos

Het Nam Et-Phou Louey National Protected Area behoort tot de best bewaarde natuurgebieden van Laos, en het is één van de weinige plaatsen waar tijgers leven. De kans dat u tijdens uw verkenningstochten daadwerkelijk een tijger zult zien is heel klein, maar het is wel het ultieme doel van de lokale rangers en gidsen. Zij nemen u mee op een avontuurlijke nachtsafari. Per long tail boat vaart u over de Nam Nern-rivier diep de jungle in, speurend naar dieren in het licht van een spotlight. Aan land zijn in de vochtige bodem de sporen te zien van dieren die eerder passeerden, in de lichtbundel van zaklantaarns weerschijnen ogen…

MEDICINALE PLANTEN

In de vroege ochtend trekt u er te voet op uit, op zoek naar vogels, sporen van wildleven en medicinale planten. U ziet het andere gezicht van de jungle. De sfeer, de geuren en de geluiden zijn overdag zo anders dan in de duisternis van de nacht.

Rondreizen door Laos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Nam Et-Phou Louey

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top