Rosewood Luang Prabang

Een exotische retraite in weelderige jungle net buiten Luang Prabang

Rosewood Luang Prabang

Exotische retraite

Rosewood Luang Prabang is een exotische retraite genesteld in groene jungle net buiten de stad. De weelderige interieurs zijn het werk van de wereldberoemde hotelontwerper Bill Bensley die Franse koloniale meubels combineert met bonte kleuren, gebeeldhouwde wandpanelen en afwerkingen in safaristijl. Een unieke fusie in lijn met de architectuur van de oude stad.

Dwars door die mix van Indochinese elegantie en Laotiaanse pracht stroomt een rivier waarlangs het hoofdverblijf en de villa’s zijn gebouwd, enkele met een eigen zwembad. Toch adviseren wij een avontuurlijker verblijf in de hoger gelegen ‘hill top tents’, vanwaar het uitzicht over de bergen magisch is.

Tips & tops van Rosewood Luang Prabang:

  • 23 ruime accommodaties; vier deluxe kamers, vier specialty suites, negen villa's en zes luxe safaritenten
  • Vanuit het ovale zwembad in de tuin van het resort heeft u een sprookjesachtig uitzicht op een natuurlijke waterval
  • Geniet in de spa van op oude Hmong-healingrituelen geïnspireerde behandelingen
  • In het vorstelijke ‘The Great House’ wordt gebruik gemaakt van lokale producten om de heerlijkste traditionele Laotiaanse gerechten te bereiden zoals khao kai noi, khanab paa en oor lam gnoua
  • Volg een masterclass van Sebastien Rubis voor een verdieping in het rijke culinaire erfgoed van Luang Prabang
  • Bestel huisspecial Rim Khong in de Elephant Bridge Bar, ooit een brug gebruikt door olifanten om de Nam Dong rivier over te steken
  • De perfecte uitvalsbasis voor trekkings, fietstochten en boottochten en een verkenning van de stad

Rondreizen door Laos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Rosewood Luang Prabang

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top