Borneo Rainforest Lodge

Een comfortabele lodge op een unieke locatie aan een rivier, in het hart van de Danum Valley Conservation Area.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Borneo Rainforest Lodge

Lodge in de jungle

Nog geen 20 kilometer buiten de stad Lahad Datu verlaat u het asfalt. De vegetatie wordt geleidelijk aan dichter, steeds vaker ziet u oude, imposante bomen. Uiteindelijk ligt de weg tussen hoge galerijen van groen. In twee uur tijd rijdt u naar de Danum Valley Conservation Area, in het hart van één van de meest ongerepte regenwouden van Borneo. Ver van de bewoonde wereld heet Borneo Rainforest Lodge u welkom.

Op een open plek in het woud staat het rustieke hoofdgebouw, de chalets en villa’s bevinden zich aan de oever van de Segama-rivier of staan verscholen aan de rand van het woud. In de overdonderende omgeving waar geen rechte lijn te ontwaren valt, is dit uw buitengewoon comfortabele thuishaven. Vanaf het restaurant en de terrassen op de eerste verdieping kijkt u uit over de rivier, daarachter roept het regenwoud. Uw avontuur in de jungle van de Danum-vallei gaat beginnen.

Tips & Tops van Borneo Rainforest Lodge:

  • De lodge beschikt over 30 chalets en villa’s in verschillende klassen. Alle zijn voorzien van een plafondventilator en airconditioning.
  • Sommige luxe chalets beschikken over een plunge pool, en de villa’s hebben elk een infinity pool.
  • Er zijn vele opties om het regenwoud te verkennen: per terreinwagen of te voet, in de vroege ochtend, ‘s middags (indien het niet regent), maar ook kunt u een avondwandeling maken. U wordt altijd begeleid door een ervaren gids.
  • Danum Valley heeft een uitzonderlijk rijke biodiversiteit. U kunt hier diverse grote zoogdieren en honderden vogelsoorten spotten. Verschillende primatensoorten, waaronder orangoetans, komen voor in de Danum Valley Conservation Area. Neem uw verrekijker mee!
  • In de directe omgeving zijn een paar bijzondere plekken, zoals Coffin Cliff – een oude Kadazan-dusun begraafplaats – en de Natural Jacuzzi Pool, waar u een verfrissende duik kunt nemen.
  • Als gast van de Borneo Rainforest Lodge heeft u exclusief toegang tot de Danum Valley Canopy Walk. De canopy walk is niet voor andere bezoekers toegankelijk!
  • De Spa-wellness biedt verschillende behandelingen die erop gericht zijn om uw spieren, voeten, nek en schouders heerlijk te ontspannen na een dag van lopen, klimmen, en omhoog turen in het hoge woud.
  • Verschillende meerdaagse package deals zijn mogelijk. Alle maaltijden en de meeste wandelingen en excursies zijn bij de prijs inbegrepen.

Rondreizen door Maleisië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top