Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is een bruisende metropool met een multicultureel karakter, het straatbeeld toont grote contrasten. De lijst met aantrekkelijke bezienswaardigheden is lang, en elke maaltijd is een culinair feest!

Kuala Lumpur

De Petronas Twin Towers vormen het ijkpunt van de bruisende, internationaal georiënteerde metropool. Waar u ook bent, zo kunt u altijd de plek van het moderne Kuala Lumpur City Centre bepalen. Iets zuidelijker ligt de Golden Triangle, waar u kunt verdwalen in de gigantische shopping malls van Bukit Bintang. Berjaya Times Square is het absolute summum, met twaalf verdiepingen vol trendy winkels.

In de schaduw van de hoogbouw liggen levendige stadswijken. Rond de vele eettentjes hangt de geur van sterk gekruide spijzen, op markten ligt de koopwaar hoog opgetast. Dit zijn de plekken waar uw zintuigen geprikkeld raken! Hier zijn moskeeën, boeddhistische en hindoeïstische tempels, maar ook gebouwen in Art Deco- en Tudorstijl. Sommige wijken hebben een uitgesproken identiteit: Little India, Japanese Village, China Town. Mocht u even willen ontsnappen aan de stedelijke drukte, dan kunt u neerstrijken in één van de vele groene zones.

Attracties rond de stad

In Kuala Lumpur kunt u dagenlang doorbrengen zonder een straat tweemaal te passeren. Het is tevens een uitstekende uitvalsbasis voor dagexcursies in de omgeving. Batu Caves, Kuala Selangor, en zelfs het Taman Negara National Park liggen binnen handbereik; u staat zó midden in de natuur.

Terug in Kuala Lumpur wachten talrijke uitzonderlijk goede restaurants. Eindig de avond in één van de vele rooftop bars, met uitzicht over een jungle van licht.

Rondreizen door Maleisië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kuala Lumpur

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top