Himalayavluchten

De toppen beklimmen is slechts voor een enkeling weggelegd

Himalayavluchten

Helikopteren boven de Himalaya

Vanuit de lucht ziet u de scherpe en onvoorspelbare vormen.  Al het glooiende is uit het landschap verdwenen. De snijdende randen van bergruggen wisselen zich af met grillige pieken. U kijkt neer op het gebergte waar u het grootste deel van uw reis tegenop kijkt. Maar dit maakt de Himalaya niet minder indrukwekkend. Zon- en schaduwkant geven iedere berg twee levens. Een bestaan in de spotlights, met de zon die de sneeuw fel doet oplichten. Aan de andere kant hullen de bergen zich in een mysterieuze schaduw. Een afspiegeling van hun dreigende en ongrijpbare karakter.

Een helikoptervlucht kunt u doen op verschillende plaatsen in het land. In de regio van de Mount Everest, vliegt u onder andere over het Everest Base Camp. Vanuit de lucht ziet u de Everest Gletsjer en de beroemde Everest Ice Fall. U kijkt uit over de top van de Lhotse (8516 meter), bergpas South Col (7906 meter) en de Mount Everest (8848 meter). Wie goed kijkt ziet op deze hoogte ook nog tekenen van leven. Kloosters in de beschutting van een bergrug. Dorpen van de Sherpa, de geharde bewoners van dit ruige gebied. Aan de andere kant van de Himalaya ligt de Annapurna regio. Wie hier vliegt heeft uitzicht op de toppen van de Annapurna (8091 meter) en Macchapucchre (6993 meter), de dorpen van de Gurung en de Pokhara vallei. En dat alles in één oogopslag.

Rondreizen door Nepal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top