Gal Oya Lodge

Enige lodge grenzend aan het Gal Oya National Park

Gal Oya Lodge

Puur natuur met een vleugje luxe

Gal Oya Lodge is een ecolodge grenzend aan het Gal Oya National Park. Omringd door de weelderige privéjungle, onaangetast door de tijd. Na een spectaculaire bootsafari met privégids op het grootste meer van Sri Lanka en een heerlijke in de eetkamer geserveerde curry, kunt u zich terugtrekken in uw comfortable lodge. Neem plaats op de veranda, verwerk de bijzondere ervaringen van die dag en verwonder u over het betoverende landschap. Voel u thuis in één van de meest afgelegen en minst bezochte wildernisgebieden van het land, Where the world can’t find you…

Tips & Tops Gal Oya Lodge

  • Negen ruime bungalows en familievilla’s, gebouwd van natuurlijke materialen en verspreid over 20 hectare privéjungle.
  • Het dagmenu is met liefde bereid en bevat een keuze uit Sri Lankaanse en westerse gerechten, met zelfgekweekte kruiden, groenten en producten van boeren uit nabijgelegen dorpen.
  • De jungle komt tot leven tijdens een wandeltocht met de Vedda stamhoofd die u de geheimen van het eeuwenoude oerwoud vertelt.
  • Zie olifanten badderen tussen de eilanden en spot honderden trekvogels in de maanden december tot april tijdens een bootsafari.
  • Gal Oya Lodge biedt ook jeepsafari’s, fietstochten, vogelwandelingen, een jungle kookcursus en bergtochten aan.

Rondreizen door Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top