Gal Oya National Park

Zwemmende olifanten en ongerepte eilanden tijdens een unieke bootsafari op het meer

Gal Oya National Park

ZWEMMENDE OLIFANTEN EN ONGEREPTE EILANDEN

Midden in in de ongeschonden jungle van Gal Oya National Park bevindt zich een uitgestrekt meer, Senanayake Samudra, een groot waterreservoir. In het reservoir dat één van de grootste meren van Sri Lanka is, liggen diverse kleine ongerepte eilanden. Gal Oya National Park is een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Rondom het meer zijn veel tropische watervogels te vinden. Het park kunt u verkennen per jeep, ook is het mogelijk om een prachtige bootsafari te maken langs de eilanden in het reservoir. Wie weet komt u een groep olifanten tegen langs de oevers van het meer of ziet u olifanten zwemmen van eiland naar eiland, op zoek naar voedsel. Vlakbij het nationale park leven de vedda’s, een inheemse stam in Sri Lanka. Maak een inspirerende wandeling met deze locals en kom meer te weten over de tradities van nu, maar ook van vroeger. Gal Oya wordt nog niet druk bezocht door toeristen, hierdoor wordt een bezoek aan het nationale park extra bijzonder en lijkt het alsof u de jungle met alleen maar dieren deelt.

Rondreizen door Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top