Kahanda Kanda

Een verborgen juweel waar cultuur, wellness & luxe samenkomen

Kahanda Kanda

Een verborgen juweel waar cultuur, wellness & luxe samenkomen

Kahanda Kanda

Een verborgen juweel waar cultuur, wellness & luxe samenkomen

Kahanda Kanda is gelegen op een groene heuvel, omringd door een weelderige theeplantage en tropische tuinen, omzoomd door de hoogste palmbomen in Galle. Waan u door een oase van kleurrijke bloemen en mangobomen, kom tot rust met een boek in het openluchtpaviljoen en geniet van het bezoek van apen, mangoesten en vogels met de meest heldere veren op uw balkon of veranda. Wilt u ontspanning naar een hoger niveau tillen, dan is de spa dé plek waar u alles kunt loslaten. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Kahanda Kanda:

  • 12 uniek ontworpen luxe villa’s, waarvan 5 met privé zwembad, ingericht en geïnspireerd op de lokale cultuur, gevuld met elegante kunst en antiek.
  • Op slechts een korte rit met de tuk-tuk van het UNESCO-werelderfgoed Galle Fort.
  • Voor een unieke ervaring kunt u kiezen voor een diner in de tuin, in een romantische setting versierd met prachtige bloemen.
  • Kahanda Kanda gebruikt alleen fruit, groenten en kruiden die op het landgoed worden verbouwd, aangevuld met een selectie van de meest verse lokale producten.
  • Ontdek de geheimen van de Sri Lankaanse of Thaise keuken tijdens een kookles.
  • Maak tussen december en april een boottocht en spot walvissen, blauwe vinvissen of potvissen voor de zuidkust van Sri Lanka. Met geluk vangt u ook een glimp op van de langsnuitdolfijn en de flesneusdolfijn.

 

Rondreizen door Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Kahanda Kanda