Wilpattu National Park

Het grootste en oudste nationale park van Sri Lanka

Wilpattu National Park

HET GROOTSTE EN OUDSTE NATIONALE PARK VAN SRI LANKA

Met 1.320 km2 is Wilpattu het grootste nationale park van Sri Lanka. Het ongerepte park heeft een grote verscheidenheid aan habitats waaronder dichte jungle, enorme grasvlaktes, een kuststrook en natuurlijke meren. Hier heeft u kans om diverse zoogdieren te spotten zoals wilde olifanten, muntjakherten, zwemmende waterbuffels en schuwe luipaarden. Ook leven in dit nationale park de zeldzame lippenberen. Kijkt u uit bij de meren; hier ziet u rustig liggende krokodillen en watervaranen. In dit park treft u weinig andere toeristen waardoor u echt het gevoel krijgt dat u in de wildernis bent. Gaat u mee op safari in het grootste en oudste nationale park van Sri Lanka? ‘Where the world can’t find you…’ 

 

Rondreizen door Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top