Het onbekende noorden

Groene landschappen, eeuwenoude rituelen en mistige bergtoppen.

Het onbekende noorden

Reizen door Noord-Thailand

Groene landschappen zo vér u kunt kijken, hoge mistige bergtoppen en de eeuwenoude cultuur van de inheemse bevolking, het noorden van Thailand biedt een bijzondere combinatie. Plekken als Chiang Mai en Chiang Rai poppen waarschijnlijk in uw hoofd op. Maar het onbekende en authentieke noorden heeft veel meer te bieden.

Lampang

Wandel, of laat u rondleiden met paard en wagen, door de eeuwenoude stad Lampang en bewonder oude houten huizen, enkele unieke tempels, zoals Wat Si Rong Muan en Wat Phra That Lampang Luang, en kasteelachtige gebouwen in Burmese en Lan Na Thaise stijl. Iets buiten de stad reiken de bergtoppen naar de hemel. Een klim over steile trappen naar Wat PhutthabatSutthawat, door locals ook wel Doi Pu Yak genoemd, brengt u naar een uitzicht van 360 graden boven de wolken.

Loei

Aan de oevers van de Mekong ligt de authentieke provincie Loei dat in het noorden aan Laos grenst. Geniet van bijzonder natuurschoon in het Phu Kradueng Nationaal Park, thuis van Aziatische zwarte beren, jakhalzen, olifanten en gibbons. Ontmoet de vriendelijke Thai Dam in Ban Na Pat Nat, gekleed in traditionele zwarte zijden blouses, vaar met zonsondergang over de Mekong-rivier en breng een bezoek aan de gezellige avondmarkt in Chiang Khan voor typische Thaise maaltijden en unieke souveniers.

Rondreizen door Thailand

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Het onbekende noorden

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top