Kui Buri National Park

Een van de grote natuurparken die Thailand rijk is en ’s lands beste plek om wilde olifanten te spotten

Kui Buri National Park

Wilde Aziatische olifanten

Kui Buri National Park is een van de schitterende grote natuurparken die Thailand rijk is. De open graslanden en ongerepte bossen zijn 's lands beste plek om wilde olifanten te spotten. Worden de majestueuze reuzen in vele delen van het land ingezet als vervoermiddel en toeristenattractie, hier leven ze nog ongestoord in het wild. 

Safari

Per 4x4 trekt u met een ranger de ruige natuur in, naar de Huai Luek Wildlife Watching Area om de intelligente dieren in alle rust te observeren. Wist u dat een olifant elke emotie heeft die mensen ook hebben? Grote kans dat u tijdens uw safari ook gaurs, goudjakhalzen, luipaarden, herten, bantengs, langoeren en vele vogelsoorten te zien krijgt.

Het park is rijk aan watervallen waarvan Huay Dong Mai Fai de grootste is. Deze indrukwekkende waterval heeft 15 verschillende niveaus, waaronder enkele perfect voor een verfrissende duik. 

Rondreizen door Thailand

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kui Buri National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top