Nand Fiems
Share

Tibet reizen

DAK VAN DE WERELD

Waar besneeuwde bergtoppen tegen diepblauwe luchten worden afgewisseld met winderige open vlakten en kristalheldere rivieren, waar van trekvogels wemelende meren overgaan in tropisch bos en kleurige bloemenzeeën, waar alleen het sneeuwluipaard en de Himalayagier de natuur de baas zijn… U bent in Tibet, land van de Mount Everest en de Yarlung Vallei, ooit het land van de Dalai Lama waar spiritualiteit nog altijd zegeviert.

Ga op reis door de met eeuwenoude kloosters en tempels bezaaide regio vol heilige rivieren, gebedsgrotten en offerplaatsen en maak kennis met de vriendelijkste mensen die u ooit tegen zult komen, of het nu devote monniken zijn, nomaden te paard, ‘ongetemde’ Khampa’s of pelgrims te voet. Laat u beroeren door de natuurlijke schoonheid van het hoogstgelegen land ter wereld waar het straatbeeld nog immer wordt bepaald door monniken in habijt en bonte gebedsvlaggetjes, waarvan Tibetanen geloven dat de heilwensen erop verspreid worden met het wapperen in de wind.

Inspiratie voor Tibet

Beleef Tibet met Untamed

Lhasa

Het spirituele centrum van de Tibetaans-boeddhistische wereld en de traditionele hoofdstad van Tibet

Meer informatie

Het Himalayagebergte

Ruige bergketens met besneeuwde toppen, abrupte ravijnen en kloven, winderige open vlakten, weidse meren en tropisch bos met prachtige orchideeën en rododendrons

Meer informatie

Top accommodaties in Tibet

Bekijk hier meer accommodaties in Tibet

Reismogelijkheden:

sluiten