Island hopping

Hop langs de mooiste eilanden van de Bahama’s

Island hopping

Het verhaal van de Bahama's is niet het verhaal van slechts één eiland. Het is het verhaal van 700 eilanden en cays, en hoe ze elkaar aanvullen. Eilandhoppen, zoals het bekend is, is gewoon de beste manier om dat verhaal te begrijpen.

Hop langs de mooiste eilanden van de Bahama's

Alle Bahamaanse eilanden hebben een overvloed aan natuurlijke attracties. Maar Andros - de grootste en toch meest spaarzaam ontwikkelde van alle Bahama's - is koning als het gaat om een ​​uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Hier vindt u 's werelds op twee na grootste randrif, betoverende blauwe gaten waarvan sommigen zeggen dat ze de thuisbasis zijn van het mythische wezen Lusca, de Tong van de Oceaan (een diepe afgrond vol bruisend zeeleven) en talloze soorten flora en fauna. Als u een ecoreiziger, kajakker, vogelaar, wandelaar, snorkelaar, duiker of visser bent, is Andros uw eerste stop wanneer u de Bahama’s bezoekt.

Met de aantrekkingskracht van een grote stad en het gemak van tropische utopie, worden Nassau en Paradise Island door velen beschouwd als het paradijs. Nassau, de hoofdstad van de Bahama's, is een bruisend grootstedelijk centrum vol cultuur en moderne voorzieningen. In het noorden ligt Paradise Island. Zijn naam zegt alles, het is pure euforie.

Eleuthera en Harbour Island worden omgeven door een handvol eilanden en baaien, waardoor ze perfect zijn voor een Island Hopping-avontuur. Harbour Island is een schilderachtige badplaats met legendarische architectuur in New England-stijl. Eleuthera is een uitgestrekte, wilde schoonheid. Het enige dat hen scheidt is een veerboot van vijf minuten over hemelsblauw water. Ontdek de vele geheimen van het laagtij tussen hen in.

Rondreizen door Bahama's

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Island hopping 

Bahama House

Koloniale charme met Bahama roots op Harbour Island

INSPIRATIE VOOR Island hopping

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top