Curaçao

Bounty stranden, natuur & avontuur

Curaçao

Bounty stranden, natuur & avontuur

Curaçao

Oude Nederlandse straatnamen en kleurrijke gevels van oude pakhuizen aan de waterkant van St. Annabaai, het Hollands getinte Willemstad, intieme baaitjes en het levendige Mambo Beach. Curaçao is een speciaal eiland op de Nederlandse Antillen.

NATUUR EN AVONTUUR

Christoffelpark is het grootste nationale park van het eiland. Met zijn enorm grote variatie aan fauna en flora kunnen natuurliefhebbers hier hun hart ophalen. Spot lokale vogels en planten zoals wilde orchideën, de zeldzame schuur uil Palabrua of een witstraat hert.

Neem uw snorkelspullen mee of ga per stand-up paddle board het water op bij de westkust. Bij Playa Piskado of Playa Grandi, een klein vissersstrand kan u snorkelen of duiken. Trek naar Shete Boka National Park, waar u tientallen schitterende inhammen vindt die de broedplaats van drie soorten schildpadden zijn. Start bij de prachtige Boka Table, waar grote en onvoorspelbare golven neerslaan tegen een ondergrondse grot. Wandel vervolgens naar boven op het kalksteenterras voor een geweldig uitzicht over de kust.

Zin in wat avontuur? Ontdek Curaçaos natuurschoon per ATV, zo komt u op prachtige paden die u anders nooit zal ervaren. Maak een mountainbike tour langs de ruige kust. Absolute adrenaline vindt u tijdens een waanzinnige skydive, vanuit de lucht aanschouwt u de schoonheid van het eiland.

BOUNTY STRANDEN

Klein Curaçao, een onbewoond eiland dat op bijna 13 kilometer van de zuidoostkust ligt. Het zand is poederwit en het water kristalhelder. Vertrek per zeilboot en bezoek dit prachtige eiland. Meng u tussen de locals bij Grote Knip en geniet er van een heerlijke siësta. Ontdek het populaire strand van Jan Thiel Baai dat dankzij haar relaxte sfeer de hotspot is van Curaçao. Spring van de kliffen bij Playa Westpunt. Raak aan de praat met anderen bij Cas Abou of zoek naar de verborgen hidden gem van Playa Jeremi. Zonnen onder hoge palmbomen met op de achtergrond klanken van swingende salsa, heerlijk toch?

Rondreizen Nederlandse Antillen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Curaçao

Inspiratie reizen voor Curaçao