Geuren en kleuren uit de keuken

Een palet aan pittige smaken

Geuren en kleuren uit de keuken

CULINAIRE MIX

Amerikaanse, Europese, Indiase en Caribische invloeden mengen zich in de keuken van St. Lucia. Van de lokale rum tot peperpotten en van langoesten tot bouillon, St. Lucia staat bekend om haar rijke culinaire tradities. Ervaar een palet aan pittige en verwarmende smaken. Dompel uzelf onder in de favoriete eilandgerechten die uit de zee geoogst zijn en lokaal geteelde producten van boer tot bord.

GREEN FIGS & SALT FISH

Lokale inwoners smullen van hun nationale gerecht. Ze koken onrijpe bananen en voegen vervolgens gezouten kabeljauw toe. Om het af te werken mengen ze verschillende kruiden en specerijen door het gerecht. Combineer dit met een bord gebakken bakbananen, een kom callaloo-soep gemaakt van de gelijknamige plant of een stukje broodvrucht en waan u een echte eilandbewoner.

HOU U KOEL OP WARME CARIBISCHE DAGEN

Het eten van St. Lucia is vaak het middelpunt van een bezoek aan het eiland. Vergezeld door een verfrissend drankje geniet u nog meer van de warme Caribische dagen.  De inwoners van St. Lucia drinken graag een paar flesjes Piton bij hun maaltijd, het lokale bier van het eiland dat vernoemd is naar de iconische vulkanen. Ook de lokaal geproduceerde rum, Chairman’s Reserve is een favoriet. Proef deze in een verscheidenheid aan cocktails of probeer hem puur zodat u een idee krijgt van de diepte en smaak.

Of u nu dineert in een restaurant met creatieve chef-koks of een familiegeheim leert om een ​​stoofpot op smaak te brengen, u zal steeds verwonderd zijn door het heerlijke palet aan smaken en geuren van de keuken van St. Lucia.

Rondreizen door St. Lucia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Geuren en kleuren uit de keuken 

Jade Mountain Resort

In harmonie met de natuur

Sugar Beach, a Viceroy Resort

Caribisch juweel en toevluchtsoord

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top