Jade Mountain Resort

In harmonie met de natuur

Jade Mountain Resort

IN HARMONIE MET DE NATUUR

De gepassioneerde architect Nick Tourbezkoy ontwierp het Jade Mountain Resort, een structureel wonder gecreëerd in harmonie met de natuur. Verdwaal door de labyrinten van stenen loopbruggen die leiden naar verbazingwekkende ruimtes met hoge plafonds en open muren en een prachtige infinity pool. Jade Mountain heeft een bijzondere ligging die meer dan uniek is, het is een privélandgoed bedekt met weelderig tropisch bos en twee privéstranden die volledig omgeven zijn door ongerept koraalrif. Krijgt u het ook al warm? Where the world can't find you...

TIPS & TOPS JADE MOUNTAIN RESORT

  • De uitzichten over Piton en St. Lucia onderscheidt Jade Mountain Resort van de rest
  • Caribische kleuren, natuurstenen zuilen, duurzame hardhouten vloeren en afwerkingen maken dit resort tot een tropisch verblijf
  • Geniet in absolute privacy van de ruime kamers met woonkamer en een privé infinity zwembad of spa-bad
  • Word getrakteerd op een panoramisch uitzicht over de oceaan, het strand, het regenwoud en de bergen van op het hemelterras op de top van het hotel.
  • Zin in avontuur? Ga scubaduiken, snorkelen of wandel door het regenwoud
  • Verwen uzelf in de Kai en Ciel Spa of neem deel aan een yoga-les

Rondreizen door St. Lucia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top