Soufrière & de Pitons

Geologisch wonder en koloniale stad

Soufrière & de Pitons

Koloniaal en geologisch wonder

De zwavelachtige aroma’s die door de vulkanen op St. Lucia worden vrijgelaten geven de voormalige hoofdstad Soufrière haar naam. Verken het centrale plein en leer de cultuur van het eiland kennen. Breng een bezoek aan de prachtige botanische tuinen of ga wandelen bij Toraille. De allerbeste manier om Soufrière en omgeving te ontdekken, is door het te vragen aan mensen die hier wonen. Iedereen op het eiland heeft zijn favoriete duikplek, wandelpad of historische ruïnes.

Een van de meest iconische natuurwonderen van het eiland zijn de Pitons, twee vulkanische pluggen aan de zuidwestkust van het eiland. Gros Piton & Petit Piton zijn een ware inspiratie voor het eiland. Wandel er omheen en ontdek de exotische planten en dieren. Of stap op een zeilboot voor de beste uitzichten. Telkens zult u gefascineerd zijn door de schoonheid en vorm van de slapende vulkanen langs de kust.

Rondreizen door St. Lucia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Soufrière & de Pitons 

Jade Mountain Resort

In harmonie met de natuur

Sugar Beach, a Viceroy Resort

Caribisch juweel en toevluchtsoord

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top