Soufrière & de Pitons

Geologisch wonder en koloniale stad

Soufrière & de Pitons

Geologisch wonder en koloniale stad

Soufrière & de Pitons

Koloniaal en geologisch wonder

De zwavelachtige aroma’s die door de vulkanen op St. Lucia worden vrijgelaten geven de voormalige hoofdstad Soufrière haar naam. Verken het centrale plein en leer de cultuur van het eiland kennen. Breng een bezoek aan de prachtige botanische tuinen of ga wandelen bij Toraille. De allerbeste manier om Soufrière en omgeving te ontdekken, is door het te vragen aan mensen die hier wonen. Iedereen op het eiland heeft zijn favoriete duikplek, wandelpad of historische ruïnes.

Een van de meest iconische natuurwonderen van het eiland zijn de Pitons, twee vulkanische pluggen aan de zuidwestkust van het eiland. Gros Piton & Petit Piton zijn een ware inspiratie voor het eiland. Wandel er omheen en ontdek de exotische planten en dieren. Of stap op een zeilboot voor de beste uitzichten. Telkens zult u gefascineerd zijn door de schoonheid en vorm van de slapende vulkanen langs de kust.

Rondreizen St. Lucia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Top accommodaties in Soufrière & de Pitons