Normandië

Indrukwekkende geschiedenis en imponerende kustlandschappen
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Normandië

Historisch & charmant

Hoewel het op het eerste moment misschien een bescheiden hoek van Frankrijk lijkt, heeft Normandië een integrale rol gespeeld in de tumultueuze geschiedenis van Europa, van de invasie van Engeland in 1066 – ingewikkeld verteld in het tapijt in Bayeux – tot de verbranding op de brandstapel van Jeanne d'Arc in Rouen, en de beruchte D-Day landingen van 1944. Zo'n fascinerend verleden vindt u terug in de musea en de oude steden van deze regio. Daarnaast kent het gebied een schitterend kustlandschap met charmante visserplaatsen als Honfleur en Deauville aan de Côté Fleurie en meer landinwaarts treft u onder andere de tuinen van Claude Monet in Giverny. Gastronomisch biedt Normandië een (h)eerlijke keuken met unieke producten zoals cider, calvados en de bekende Camembert kaas.

 

Rondreizen door Frankrijk

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Normandië

Les Jardins de Coppélia

Rust en schoonheid in charmant landhuis

La Ferme Saint-Siméon

Romantiek en luxe in geschiedkundig toevluchtsoord

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top