Share

Frankrijk reizen

Bergketens, wilde dieren en haute cuisine

Op het gebied van wildlife en natuur is Frankrijk een onontdekte parel. Dit enorm grote land bevat vele natuurgebieden die een schuilplaats bieden aan diverse wild- en vogelsoorten. De Vanoise gelegen in Franse Alpen en aansluitend aan Gran Paradiso National Park in Italië is de habitat van marmotten, lynxen, gemzen, alpensteenbokken en wolven. Ook de steenarend, oehoe en alpensneeuwhoen zijn vaste bewoners van het park. In de Midi-Pyrénées leeft de nerts en bruine beer en in de Zuid-Franse Camargue ziet u naast wilde paarden en zwarte stieren ook flamingo's. 

Ook culinair is Frankrijk meer dan de moeite waard. Laat uw smaakpapillen verwennen bij één van de vele Michelin sterren restaurants, of kiest u voor een typisch Franse bistro? Ontdek de wijnhuizen van de Champagne en Bourgogne, duik onder aan de mondaine Franse Rivièra of reis naar het bijzondere Corsica. Volg de historie in Normandië en wandel in de zuivere berglucht van de Auvergne.

Waar u ook naar toe gaat; een reis door Frankrijk is fascinerend. 'Where the world can't find you....'

Wij hebben Frankrijk recentelijk toegevoegd aan onze bestemmingen. Houd onze website in de gaten; meer inspirationele content volgt spoedig. Wilt u al meer weten over deze Untamed parel, neem dan contact op met onze reisspecialisten.

Inspiratie voor Frankrijk

Top accommodaties in Frankrijk

Bekijk hier meer accommodaties in Frankrijk
sluiten