Loire Valley Lodge

Waar natuur, cultuur en luxe samensmelten

Loire Valley Lodge

Waar natuur, cultuur en luxe samensmelten

Zodra u bij Loire Valley Lodge arriveert ruikt u de heerlijke geuren van koriander, basilicum en tijm. De aromatische binnenplaats wordt volop door de keuken en de bar gebruikt om uw gerechten en drankjes extra smaak te geven. Daarbij is uw lodge omringd door natuur, een ideale plek om volledig tot rust te komen en de indrukken van de dag op u in te laten werken. Geniet van een heerlijke massage en sluit de dag af in de spa van uw eigen luxueuze suite, hoog in de bomen. Pure verwennerij in het groene hart van Frankrijk, de adembenemende Loire Vallei. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Loire Valley Lodge:

  • De 18 boomhuizen zijn door een hedendaagse kunstenaar uniek, warm en comfortabel ingericht
  • Neem een verfrissende duik in het twintig meter lange zwembad (van april tot september)
  • Geniet van een heerlijke maaltijd bereid met regionale ingrediënten in het restaurant
  • Warm u aan de openhaard in de bar terwijl u nipt aan een lekker glas wijn
  • Fietsen vrij te gebruiken om de omgeving in uw eigen tempo te verkennen

Rondreizen door Frankrijk

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Loire Valley Lodge

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top