Batumi

‘Las Vegas’ aan de Zwarte Zee

Batumi

'Las Vegas' aan de Zwarte Zee

Geniet in Georgië niet van uitgestrekte zandstranden, maar van ruige met kiezelstenen bezaaide kustlijnen aan de Zwarte Zee en bezoek de badplaats Batumi die niet voor niets het Las Vegas van Georgië wordt genoemd. Het subtropische klimaat maakt het tot een bijzonder aangename plek om te verblijven. Naast de 1,5 kilometer lange boulevard kent de stad verschillende unieke gebouwen. Beklim de Alfabettoren waarvan de 33 letters van het Georgische alfabet in de avonduren oplichten of struin door de straten op zoek naar de beste street art van Georgië. Bewonder het aanzicht van Ali en Nino, twee grote metalen beelden die een tragisch liefdesverhaal uitbeelden en in elkaar lijken te versmelten. Wanneer het hongergevoel u bekruipt na een dag vol activiteiten, geniet dan in een van de vele restaurants die Batumi rijk is.

Rondreizen door Georgië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top