Borjomi-Kharagauli National Park

Meesterwerk van de natuur

Borjomi-Kharagauli National Park

Meesterwerk van de natuur

Borjomi-Kharagauli National Park

Meesterwerk van de natuur

Borjomi-Kharagauli National Park is een van de grootste beschermde nationale parken van Georgië en onderdeel van het Kaukasusgebergte. Met bossen bedekte heuvels en kleurrijke alpenweiden kenmerken het landschap. Vooral in het voorjaar en de zomerperiode staan de alpenweides in volle bloei wat een prachtig schilderachtig vergezicht creëert. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet die variëren van een dag tot meerdere dagen. De ‘Voetafdruk’ trek van 13 kilometer is een fraaie wandeling door de Likani Rivier Vallei voor ervaren wandelaars. Ook zijn er sneeuwwandelingen mogelijk in de winter.

Borjomi mineraalwater

'Borjomi' is het beroemde mineraalwater van Georgië en is van vulkanische oorsprong. Al eeuwenlang is de helende werking van het water bekend. In de Romeinse tijd werd er al gebaad in het gezonde water en ook de Tsarenfamilie Romanov was groot fan en bouwde in het bosrijke Borjomi zelfs een zomerresidentie. Sinds midden 1800 werd het water gebotteld en wordt vandaag de dag geëxporteerd naar meer dan 40 landen.

Rondreizen Georgië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!