Samzeo Hotel

Traditie, sfeer en uitzicht in perfecte harmonie

Samzeo Hotel

Traditie, sfeer en uitzicht in perfecte harmonie

Samzeo Hotel is gebouwd op fragmenten van een traditioneel Tushetiaans huis in Omalo, onderdeel van de de historische regio van Tusheti in Georgië. Geniet van spectaculaire uitzichten op uitgestrekte bergen, een helderblauwe lucht in een toevluchtsoord waar elke centimeter is gevuld met elementen gebaseerd op Georgische tradities. Overnacht in een comfortabel appartement of suite ingericht in authentieke stijl met hier en daar een moderne twist. Ontdek de panoramische omgeving tijdens een prachtige wandeling of ervaar te paard de mystieke schoonheid van lokale dorpen en de wonderlijke natuur. Laat u betoveren door de authentieke warmte van deze parel in de bergen. Where the world can’t find you… 

Tips en tops Samzeo Hotel:

  • Keuze uit verschillende kamertypes met namen uit het Tush-dialect en authentiek ingericht met natuurlijke materialen
  • Samzeo is het eerste hotel in Georgië dat volledig draait op zonne-energie
  • Prachtig gelegen op slechts enkele kilometers afstand van het Tusheti National Park
  • Meerdaagse tochten te voet of te paard mogelijk
  • Tart uw smaakpapillen met Georgische en Tushetiaanse gerechten in het restaurant
  • Geniet van een magnifiek uitzicht vanaf het terras van de Samzeo Lounge
     

 

Rondreizen door Georgië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top