Stamba Hotel

Authentieke warmte in historisch juweel
[seopress_breadcrumbs]
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Stamba Hotel

Authentieke warmte in historisch juweel

Het Stamba Hotel bevindt zich in Vera, een charmante en historische wijk van het wervelende Tbilisi. Ervaar de industriële pracht van de 20e-eeuwse drukkerij waarin het hotel is gehuisvest zoals de grote magazijnramen en de authentieke stalen balkons. De imposante printdrogende balk wordt gebruikt om de bomen en het gebladerte te ondersteunen die het vijf verdiepingen hoge atrium van de 'junglelobby' van het hotel domineren. Ontwaak in uw ruime kamer of suite met prachtige kamerhoge glazen wanden, lekker zachte kingsize bedden en bij sommige kamertypes zelfs een verguld vrijstaand koperen bad om heerlijk in te ontspannen. Geniet van heerlijk verse gerechten in het restaurant, ontdek de dynamische stad om terug te keren naar de sfeer uit vervlogen tijden in wat ooit één van de grootste drukkerijen van Georgië was. Where the world can’t find you.

Tips en tops Stamba Hotel:

  • De vijf verschillende kamertypes zijn voorzien van een douche of vrijstaand koperen bad en een persoonlijke hifi-installatie van McIntosh
  • Proef de ambachtelijk gemaakte chocolade van Stamba Chocolaterie op de begane grond
  • Op verzoek zijn roomservice en ontbijt op uw kamer beschikbaar
  • Bezienswaardigheden zoals het Nationaal Museum, het Opera- en Ballettheater en het Parlementsgebouw liggen op loopafstand
  • Geniet van verse, lokaal geproduceerde gastronomische gerechten in Café Stamba
  • Rondleidingen over de lokale cultuur en dagtochten kunnen ter plaatse worden geboekt

 

 

 

Rondreizen door Georgië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top