Castello di Ugento

Eeuwenoud kasteel in het prachtige Puglia
Castello di Ugento

Castello di Ugento

Waar historie, kunst & culinair genot elkaar ontmoeten

Castello di Ugento is een eeuwenoud kasteel waar de geschiedenis teruggaat tot aan de tijd van de Noormannen. Het kasteel is schitterend gerenoveerd en een lust voor het oog. Binnen de antieke kasteelmuren vindt u een boutique hotel met prachtige, door Italiaanse designers ingerichte kamers en suites. Persoonlijke aandacht en service zijn hier vanzelfsprekend. Bent u gek op de Italiaanse cuisine? Dan is dit voor u dé place to be: chefkok Odette Fada leidt een ultra moderne kookschool die zich zowel op de lokale gerechten uit Puglia als op de landelijke gastronomie richt. Genieten is hier tot een ware kunst verheven. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Castello di Ugento:

• Boutique hotel binnen de oude kasteelmuren
• 9 stijlvol ingerichte suites ingericht door Italiaanse designers glegen op de begane grond met zicht op de binnenplaats
• Piano suite op eerste etage met privé terras
• Culinair genieten in restaurant Il Temp Nuovo
• Moderne professionele kookschool
• Wandelingen met gids door Salento met stops bij lokale bars en restaurants
• Fietsen ter beschikking voor unieke tochten in de omgeving
• Yoga- en pilatesles

Rondreizen door Italië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Castello di Ugento 

Puglia

Regio van ongepolijste schoonheid

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top