Puglia

Regio van ongepolijste schoonheid

Puglia

Regio van ongepolijste schoonheid

In de hak van de Italiaanse laars ligt Puglia, een regio die zich kenmerkt door witte bergdorpen, schilderachtige kustplaatsen, ruige kliffen, witte zandstranden met kraakhelder water, ontelbare olijfgaarden en barok. Het is een minder bezochte regio in Italië en hier is nog de schoonheid van het authentieke leven te vinden. Bekend zijn de ‘trulli’, de ronde huisjes van kalksteen met kegelvormig dak maar verken ook de tientallen historische steden en dorpen vol eeuwenoude gebouwen. Dit zijn de plekken om te dwalen door een labyrint van steegjes met verstopte kerkjes, Maria altaren en kleine balkons waaraan de was hangt te drogen. Eindig de dag op een terras voor een overheerlijke maaltijd met verse ingrediënten waarbij olijven uit de streek niet mogen ontbreken.

Rondreizen door Italië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Puglia 

Castello di Ugento

Eeuwenoud kasteel in het prachtige Puglia

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top