Four Seasons Hotel Firenze

Culturele parel in een oase van rust

Four Seasons Hotel Firenze

Culturele parel in een oase van rust

Wandel door de grootste privétuin van de stad in Four Seasons Hotel Firenze en ontdek een rustige oase van standbeelden, charmante fonteinen, eeuwenoude bomen en zelfs een kleine iconische tempel. Verken het culturele hart van historisch Florence, gelegen op slechts een steenworp afstand, waarna u de namiddag kunt doorbrengen in pure verwennerij binnen de deuren van de spa. Beklim de heuvel voor een romantisch diner met uitzicht op de Duomo en sluit uw ogen in de sfeervolle suite waar een ode aan de Renaissance gecombineerd is met moderne luxe. Ervaar ‘la dolce vita’ op deze hartverwarmende plek in Italië. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Four Seasons Hotel Firenze:

  • Het hotel bestaat uit twee gebouwen, het 15e-eeuwse Palazzo della Gherardesca en het voormalige 16e-eeuwse klooster La Villa
  • Diverse suites met gewelfde plafonds, eeuwenoude fresco’s, elegant antiek en prachtige uitzichten
  • Proef regionale klassiekers met een eigentijdse twist in het Michelinster restaurant Il Palagio
  • Breng een bezoek aan de aangrenzende botanische tuinen van Giardino della Gherardesca
  • Wandel in 15 minuten naar de indrukwekkende kathedraal van Florence, de Uffizi en de Accademia
  • Zie hoe kunstenaars Michelangelo en Da Vinci hun sporen hebben achtergelaten in Florence

Rondreizen door Italië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Four Seasons Hotel Firenze 

Toscane

Renaissance in een glooiend heuvellandschap

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top