Toscane

Renaissance in een glooiend heuvellandschap

Toscane

Renaissance in glooiende heuvels

In Toscane is alles te vinden wat Italië zo’n geweldige bestemming maakt. Rijd door het heuvelachtige landschap met donkergroene cipressen, hier en daar een terracottakleurige villa en in de verte een dorp op de top van een heuvel. Dwaal door sfeervolle plaatsen zoals Siena met het Piazza del Campo, San Gimignano en het charmante Arezzo. Maak onderweg een stop bij een indrukwekkend kasteel, een pittoreske wijnboerderij en laat u onderdompelen in de schatten van de Renaissance in Florence waar u zelf ervaart waar Michelangelo en Machiavelli hun inspiratie vandaan haalden. Toscane kent ook een aantal natuurgebieden met een heel ander landschap van ruige kustlijnen, besneeuwde bergtoppen en diepe ravijnen. Zo liggen in het noorden de uitlopers van de grillige Apenijnen en delen van de kust zijn bedekt met dennenbossen.

Rondreizen door Italië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Toscane 

Rosewood Castiglion del Bosco

Vijfsterrenhotel in het hart van Val d'Orcia

Four Seasons Hotel Firenze

Culturele parel in een oase van rust

Borgo Pignano

Puur Italiaans genot op een Toscaanse heuvel

INSPIRATIE VOOR Toscane

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top