Lombardije

Steden, bergen en meren

Lombardije

Steden, bergen en meren

De regio Lombardije in het noorden van Italië valt op door de diversiteit die hier te vinden is. Verken de modestad Milaan met de wereldberoemde Duomo, het Teatro alla Scala en Galleria Vittoria Emanuele II. Het noorden van de regio wordt gedomineerd door de Alpen waar u de bergen in kan voor het maken van schitterende wandelingen of het maken van een mountainbiketocht. Ga op ontdekking in Parco Nationale dello Stelvio waarbij een rit over de Stelviopas niet mag ontbreken. In de uitlopers van de Alpen liggen de Noord Italiaanse meren zoals het Laggo Maggiore, Lago d’Iseo, Lago di Como en Lago di Garda en Lago di Lugano. Hier vindt u perfecte mix voor een heerlijk verblijf met een gunstig klimaat, schitterende natuur en pittoreske dorpjes. Laat u verder verrassen door de minder bekende parels zoals Brescia, Lodi en Sabbionetta.

Rondreizen door Italië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Lombardije 

Mandarin Oriental Lago di Como

Romantiek en luxe op absolute droomlocatie

II Sereno Lago di Como

Italiaanse elegantie op een toplocatie

INSPIRATIE VOOR Lombardije

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top